“Feltekerős” palacsinta

Hozzávalók (7 db 19 cm átmérőjű darabhoz):
75g zabpehelyliszt
25g fehérjepor
1tojás
csipet só
1,5dl buborékos víz
1dl tej
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat összekeverjük, hozzáadjuk a tojást és és apránként a folyadékot, hogy híg, csomómentes tésztát kapjunk. Serpenyőben a szokásos módon megsütjük. A töltelékek száma végtelen… nekem a darált dió a kedvencem! 🙂
+Tipp: a tésztába akár mákot is csempészhetünk…

img_4550
mákkal turbózott palacsinta
Reklámok

2 hozzászólás Új írása

  1. bb szerint:

    Milyen izű fehérjeport használsz hozzá?:)

    Kedvelés

    1. zsofkaa szerint:

      Vanília vagy tiramisu 🙂

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s