Almás-fahéjas mogyorós kekszek

Ekkor:

Igazi őszi finomság, mindenféle speckó hozzávaló nélkül 🙂

Hozzávalók: (kb 9-11 darabhoz)
130g reszelt alma (2 pici darab)
1 kiskanál fahéj
édesítő ízlés szerint (12g négyszeres erejű édesítőszer)
15g olvasztott kókuszolaj
95g zabpehely
35g földimogyoró (vagy dió)
1 tojás
fél kiskanál sütőpor

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, s míg a sütő felmelegszik 180 fokra, addig a hűtőben pihentetjük a masszát. Ezután korongokat formázunk belőle és sütőpapírral kibélelt tepsire helyezve kb 20 percig sütjük őket.
A mennyei illat a konyhában garantált! 😉

keksz

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s